Bröllopsfotograf i Linköping

men jag åker gärna längre om ni är där och ska gifta er

Njut av er bröllopsdag – jag fångar den på bild

Med utgångspunkt från era idéer och planer går vi tillsammans igenom dagen för att på bästa sätt fånga den på bild. Kanske vi också provfotograferar i några olika miljöer. Är det skogen, stranden eller industriområdet som känns bäst för er, eller har ni valt att vigas i eller i närheten av någon annan fantastisk fotomiljö? Jag tar mig främst ann uppdrag som bröllopsfotograf i Linköping och Norrköping med omnejd, men vi är inte främmande för att röra på oss om ni så önskar. Mormors glädjetår, brudnäbbens busiga blick, bubblorna i champagnen, ögonblicket när ni säger JA!  

Ni bestämmer hur ni vill ha det på just ert bröllop. Från förberedelser till fest eller önskar ni bara porträttbilder? Ni väljer själva omfattning. Jag levererar alla de bästa bilder från dagen i högupplöst digitalt format. Bilderna kan t ex användas för att dela på sociala medier eller för att beställa förstoringar. Kontakta mig för kostnadsförslag. Slappna av och njut av er bröllopsdag.

 

Jag fångar kärleken, glädjen och festen med mina kameror, ni är i goda händer.

Ring 070-342 09 70 eller skicka ett mail mats.jonsson.foto@gmail.com

”Tack Mats för alla fantastiska bilder som gör att vi kommer minnas den här dagen i hela våra liv”

Malin & Gustav

Bröllopsfoto galleri