Bröllopsfotograf i Linköping

men jag åker gärna längre om ni är där och ska gifta er

Njut av er bröllopsdag – jag fångar den på bild

Vad tycker du är roligast att fotografera, Mats? När jag får den frågan tvekar jag inte en sekund. Bröllop såklart! Att få vara med en dag så fylld av kärlek och glädje är oslagbart. Att få förtroendet att fotografera bröllopsdagen. Då är det magiskt. 

Jag antar att ni planerar att gifta er eftersom ni har hamnat här. Grattis! Vill ni fånga de där alldeles speciella ögonblicken på ert bröllop. All kärlek, alla känslor, alla skratt!

Ni behöver inte tänka på att fånga de där ögonblicken på bild. Ni ska uppleva dom. Jag hjälper er gärna att fånga dom med mina kameror.

Tillsammans ska vi skapa oförglömliga minnen. Mormors glädjetår, brudnäbbens busiga blick, bubblorna i champagnen, ögonblicket när ni säger JA!  Ni bestämmer hur ni vill ha det på just ert bröllop. Från förberedelser till fest eller önskar ni bara porträttbilder? Ni väljer själva omfattning. 
Och väljer ni mig som fotograf då kan jag lova att vi kommer att skratta mycket. Stela bilder och tråkiga miner? Nä, det är inget för mig. Kärlek, känslor och glädje. Det kommer det däremot att bli mycket av…

 Jag tar mig främst ann uppdrag som bröllopsfotograf i Linköping och Norrköping med omnejd, men vi är inte främmande för att röra på oss om ni så önskar.

Jag fångar kärleken, glädjen och festen med våra kameror, ni är i goda händer.
Ring 070-342 09 70 eller skicka ett mail mats.jonsson.foto@gmail.com

Bröloppsförberedelser
Skymningsbilder brudpar
Det bubblar över
”Bilderna är helt underbara!! Jättefina bilder! Vi är jättenöjda! Ett stort tack till er som gav oss jättefina minne att ha kvar från vår underbara dag!! Det har varit jättekul att ha haft med just ER under vårt bröllop”
 Sofia & Magnus
Bröllopsfotograf Linköping

Jag fångar kärleken, glädjen och festen med mina kameror, ni är i goda händer.

Ring 070-342 09 70 eller skicka ett mail mats.jonsson.foto@gmail.com

”Tack Mats för alla fantastiska bilder som gör att vi kommer minnas den här dagen i hela våra liv”

Malin & Gustav

Bröllopsfoto galleri