Företagsfotografering

Hinner det rinna mycket vatten under broarna
mellan uppdateringarna på hemsidan?

Som fotograf i Linköping har jag många års erfarenhet av  företagsfotografering

Är det länge sedan ni uppdaterade bilderna på personalen på webben? Har ni haft samma header lite för länge? Är det personliga bilder som beskriver ert företag? Har ni ett fint kontor och glad personal som ni vill visa upp för era kunder? Behöver ni nya tavlor på väggarna? Kanske med lokal anknytning, kanske bilder med motiv från Linköping, eller varför inte en väggtapet. 

Saknar ni bilder att använda i social medier? Hur ser det ut med era produkter eller tjänster, finns bilder som beskriver dem väl? Har ni planerat in ett event, mässa eller kickoff som ni gärna vill ha bra bilder med er från? Listan med behov av nya bilder kan göras lång.

Jag kan hjälpa er.

 

”Mats har fotograferat vid några av våra större evenemang. Han är flexibel och smidig att samarbeta med. Han arbetar snabbt och självständigt och levererar bilder med god kvalitet.”  

Charlotte Magnusson, marknads- och kommunikationschef på Visit Linköping & Co

Personal-fotografering

Var det länge sedan ni uppdaterade bilderna på personalen på er hemsida? Har flera slutat? Har nya medarbetare börjat? Är några bild i färg, och andra i svartvitt?
Vi bokar in en eller flera tider och informerar personalen om fotograferingen. Vi hittar en bra plats för miljöbilder eller så tar jag med mig min portabla studio som är utmärkt för porträttfotografering.

Event

Fyller ni år och ska fira detta? Har ni en kundträff och vill visa hur väl ni tar hand om era kunder? Brukar ni anordna en golftävling varje år?
Jag fotograferar så kan alla anställda och kunder fokusera på aktiviteterna. Jag fokuserar på det som händer. Vill ni ha rörligt material så filmar, redigerar och levererar jag en färdig film som kan användas i alla kanaler.

Mot nya höjder

Har ni svårt att hitta bilder att publicera på social Media? Saknas bilder på verksamheten, eller profilbilder som skulle passa på webben eller i marknadsmaterialet?
Jag kommer till er och lär känna företaget och därefter sätter vi upp en plan över vad som saknas. Sedan ska vi se till att ni når ut…

 

Drönarfoto i Linköping

Med drönaren når jag som max 120 meter.  Med bra bilder och filmer kan jag hjälpa dig att nå hur högt som helst.

Det är mycket att sätta sig in i vad beträffande alla regler för drönarflygning och fotografering. Jag har licens för drönare och du är i trygga händer.

Galleri 

Företagsfotografering Linköping