Företagsfotografering

Hinner det rinna mycket vatten under broarna
mellan uppdateringarna på hemsidan?

Många års erfarenhet av  företagsfotografering

Hur många bilder titta du på varje dag? Den frågan är ju inte lätt att svara på. Men helt klart så blir det en del. Ska man nå igenom bruset behöver man synas och då finns inget bättre än bra bilder eller ännu bättre, rörliga bilder.

Hur ser det ut på ditt företag? Når ni fram med era budskap? I vilka kanaler syns ni idag och i vilka ytterligare kanaler vill kanaler vill ni synas i? Och hur?
Jag hjälper er!

”Mats har fotograferat vid några av våra större evenemang. Han är flexibel och smidig att samarbeta med. Han arbetar snabbt och självständigt och levererar bilder med god kvalitet.”  

Charlotte Magnusson, marknads- och kommunikationschef på Visit Linköping & Co

Personal-fotografering

Var det länge sedan ni uppdaterade bilderna på personalen på er hemsida? Har flera slutat? Har nya medarbetare börjat? Är några bild i färg, och andra i svartvitt?
Vi bokar in en eller flera tider och informerar personalen om fotograferingen. Vi hittar en bra plats för miljöbilder eller så tar jag med mig min portabla studio som är utmärkt för porträttfotografering.

Event

Fyller ni år och ska fira detta? Har ni en kundträff och vill visa hur väl ni tar hand om era kunder? Brukar ni anordna en golftävling varje år?
Jag fotograferar så kan alla anställda och kunder fokusera på aktiviteterna. Jag fokuserar på det som händer. Vill ni ha rörligt material så filmar, redigerar och levererar jag en färdig film som kan användas i alla kanaler.

Mot nya höjder

Har ni svårt att hitta bilder att publicera på social Media? Saknas bilder på verksamheten, eller profilbilder som skulle passa på webben eller i marknadsmaterialet?
Jag kommer till er och lär känna företaget och därefter sätter vi upp en plan över vad som saknas. Sedan ska vi se till att ni når ut…

 

Film eller foto från ovan

Med drönaren når jag som max 120 meter.  Med bra bilder och filmer kan jag hjälpa dig att nå hur högt som helst.

Det är mycket att sätta sig in i vad beträffande alla regler för drönarflygning och fotografering. Jag har licens för drönare och du är i trygga händer.

Galleri