Efter en regnig kväll med kylig och klar natt blir det en given vacker morgondimma över slätten. Klockan ringer 4:45 denna underbara lördagsmorgon i augusti. Blir lite stressad när jag vaknar av att det redan börjar ljusna, men med kameraväskan redan packad ger jag mig iväg. Strax utanför min hemstad Linköping, gör jag mitt först stopp. Där blir jag liksom fast i dimman. Ljuset ändras hela tiden och dimmbankar kommer och går. Ett fantastisk skådespel.  Jag känner att valet att lämna den varma kudden och mjuka täcket var helt klart rätt.
Nu skriver jag inte mer utan låter bilderna tala…

Dimma över Östgötaslätten Linköping

Augustimorgon

Dimma över Östgötaslätten Linköping

Morgondimma över Östgötaslätten strax innan solens uppgång. De enda som är vakna är fåren och en morgonpigg fotograf

 

Dimma över Östgötaslätten Linköping

Gräset brinner

Dimma över Östgötaslätten Linköping

Spindels väv i morgondimman

Dimma över Östgötaslätten Linköping

Solens första strålar genom morgondimman

Dimma över Östgötaslätten Linköping

Dimmig morgon på Östgötaslätten